Wie is JobFit?

Simpel gezegd fungeert JobFit als het oliemannetje tussen de werkgever, de werknemer met een structureel functionele beperking en instanties als het UWV of de gemeente.

JobFit begeleidt met ambitie: wij willen dat mensen door onze doelgerichte en persoonlijke aanpak beter toegerust zijn voor hun taak of functie. Daarom zetten wij nét dat stapje extra bij het verkrijgen en behouden van een passende baan voor mensen met een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. JobFit is ervaren met de uitvoering van WAJONG, WIA, WWB én WSW-trajecten en onze klanten zijn, net als JobFit zelf: uniek. Uitdagingen pakken we onmiddellijk wanneer ze zich voordoen. Deze houding en gedrag combineren wij met een grote kennis van de regionale arbeidsmarkt en een uitgebreid werkgeversnetwerk. Hierdoor  realiseert Jobfit trajecten zonder stress of gedoe tot voldoening en tevredenheid van klanten en opdrachtgevers.

JobFit is een initiatief van Thaeles en ZelfWerkt, twee organisaties die op het snijvlak van mens, werk en verandering hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Samen willen ze meerwaarde toevoegen aan het sociale domein, altijd vanuit een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak.